Звездна подкрепа за водача на „Демократична България” в Ямбол Веселин Калановски

NetNews

Десетки известни личности от театъра, киното, музикалните среди заявиха открито своята подкрепа за Веселин Калановски, който е кандидат за народен представител и водач на листата на „Демократична България” в Ямбол. В поредица от видео клипове, те изразяват одобрението си към него преди всичко като личност и човек, който е ангажиран с проблемите в областта на изкуството и културата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Сред заявилите подкрепа са рок легендите Кирил Маричков и Иван Лечев, изпълнителите Орлин Павлов, Деян Каменов – Дидо, актьорите Елена Петрова, Ники Сотиров, Искра Ангелова, Мариана Миланова, Емануела Шкодрева, Петко Венелинов, Любомир Ковачев, Даяна Ханджиева, режисьорът Бойко Илиев, композиторът Ценко Минкин.

„Няма нищо по-ценно от подкрепата на приятели и колеги. Богат съм, защото имам тази ваша подкрепа! Вярвам, че заедно ще успеем да вдигнем България отново на крака! Искам всички ние да живеем в една по-развита, правова, демократична държава”, пише Веселин Калановски в социалните мрежи, изразявайки своята благодарност.

Всички видеообръщения можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пореден черен COVID-19 рекорд в Русия

Броят на официално регистрираните заразени с новия коронавирус (COVID-19) през изминалото денонощие в Русия е 23 543 души, като това е най-големият брой заразени в рамките на 24 часа от 17 януари насам. С това общият брой на заразените от началото на епидемията в Русия достигна 5 538 142 души, […]