Истинският политик трябва да може да носи отговорност, казва Стоян Петков от листата на „Изправи се! Мутри вън” – Ямбол

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„На 4 април получаваме шанс да започнем така желаната промяна на живота в България. Този шанс е в ръцете на младите хора, които трябва да загърбят апатията си и да гласуват. Участвам в изборите, защото думата промяна трябва да бъде изпълнена със съдържание. Дължим го на нашите деца“. Това казва капитанът на ямболския баскетболен отбор Стоян Петков, който е част от листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън” – Ямбол. Истинският политик трябва да може да носи отговорност, е твърдото убеждение на Петков.

Ето какво казва за него водачът на листата Станчо Ставрев:

„Стоян Петков е професионален спортист и капитан на представителния баскетболен отбор на Ямбол – един от емблематичните символи на града и на региона. Стоян е уважаван състезател не само в местния клуб, но и в страната заради своята толерантност на игрището и в живота. Магистър по спортна педагогика, с бакалавърска степен по публична администрация и връзки с обществеността. Носител на много отличия. Извън успехите в спорта счита за свое най-точно попадение съпругата си Лина, с която са щастливи родители на две малки момиченца.

Стоян е отличен капитан и екипен играч, прекрасен педагог, добър приятел и човек, който има какво да даде на България”.

Вижте какво още споделят за човека, бащата, спортиста Стоян Петков неговото семейство и близките му приятели: видео.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Мангъров: Предприетите мерки са пагубни

Предприетите мерки са пагубни. Правилната формула за справяне с COVID ситуацията е една – тези, които имат някакви симптоми, да останат у дома си, болните да влязат в болница, а останалите да живеят свободно. Това заяви доц. Атанас Мангъров, по време на посещението си в Бургас, съобщи novini.bg. ,,Продължаваме да […]