ИТН – Ямбол с поредица от приемни на открито

NetNews

С поредица от ежедневни срещи под формата на приемна на открито продължава предизборната кампания на ПП „Има такъв народ” в Ямбол. Тази неделя, 4 юли, водачът на листата Златомира Мострова и кандидат-депутатът Мария ще бъдат на главната пешеходна зона в центъра на града от 9.30 часа до 11.30 часа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

По време на разговорите кандидатите за народни представители ще представят  приоритети на партията, върху които ще се акцентира в следващото Народно събрание. „Предпочитаме най-важните теми да бъдат дискутирани лице в лице с гражданите. Успяхме досега да посетим всички общински центрове в областта и много от населените места. Впечатленията ни са, че хората имат огромна нужда проблемите им да бъдат чути, както и че надеждата им за промяна е свързана със съставянето на правителство с мандата на ПП „Има такъв народ”, заяви Златомира Мострова.

Открити приемни ще бъдат организирани в различни точки на града до края на кампанията. На разположение на гражданите е и офисът на партията на ул. „Джон Атанасов” 9 в град Ямбол.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

“Диана Експрес” ще пее за “Демократична България” в Ямбол

Кулминацията на кампанията на “Демократична България” в Ямбол за парламентарните избори на 11 юли ще бъде във вторник, 6 юли.  Обединението организира концерт със специалното гостуване на “Диана Експрес с Митко Щерев. Участие ще вземат още популярните изпълнители на тракийски народни песни сестри Диневи и рок група „Хоризонт“. Водещ на […]