Крайният срок за подаване на заявления за изборите в Община Ямбол е до 17:00 часа на 26 юни, събота

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Във връзка с насрочените избори за народни представители на 11 юли 2021 година Районна избирателна комисия-Ямбол напомня, че на 26 юни 2021 година включително изтича срокът за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия от избиратели с трайни увреждания, които не им позволяват да упражняват избирателното си право в изборното помещение.

Съботният ден е последен и за депозиране на заявление за гласуване по настоящ адрес, както и за заявление за гласуване на друго място от кандидати за народни представители, членове на РИК и наблюдатели.

За целта Община Ямбол ще организира дежурство до 17:00 часа на 26 юни 2021 година, събота, за да могат желаещите за подадат съответното заявление.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владимир Путин е готов на среща с ЕС

Русия е разочарована след решението на ЕС да не одобри среща на високо равнище. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС. Германия и Франция призоваха да бъдат организирани разговори с руския държавен глава Владимир Путин. Европейските държави не намериха единно мнение по темата. Руските представители съжаляват […]