Кристиан Вигенин: Гласувах за ново компетентно управление и за по-добър живот в Ямболска област

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Гласувах за едно ново компетентно управление, за по-високи доходи, за по-ускорено развитие, за по-добър живот тук в Ямболски регион преди всичко. Вярвам, че можем да го постигнем заедно – едно управление с грижа за хората, защото имаме нужда от него, каза водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин, след като гласува машинно в секция номер 4 в Ямбол заедно със съпругата си и с двамата си сина.

По повод на машинното грасуване, той заяви, че това е бъдещето. „Надявам се следващите избори да са само машинни, така както ние настояваме от години. Мисля, че е много по-лесно, много по-удобно. Става бързо, разбираемо е, получаваш бележката, на която пише за кого си гласувал, не можеш да направиш грешка. Това е бъдещето, скоро трябва да оставим хартията настрана, да пазим и природата освен всичко друго“, допълни още водачът на ямболската листа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Волен Сидеров: Цензурират ме! Кошлуков отказа да ме излъчи

От партията на Волен Сидеров "Атака" твърдят, че "Българската национална телевизия, издържана с десетки милиони от парите на данъкоплатците, манипулира гласоподавателите". От пресцентъра на политическата сила обявиха, че генералният директор на обществената телевизия Емил Кошлуков е отказал да излъчи изявлението на гласувалия Сидеров. "Генералният директор Емил Кошлуков, който е протеже […]