Кристиан Вигенин отново настоява за довършването на новата болница в Ямбол

NetNews

Кристиан Вигенин, водач на листата на „БСП за България“ в Ямбол, се срещна със служебния министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, за да обсъди с него ремонта на новата сграда на МБАЛ „Свети Пантелеймон“, съобщиха от БСП – Ямбол. Вигенин подчерта, че след години празни обещания, ГЕРБ са започнали строителните дейности предизборно в началото на март, но е важно да бъдат планирани следващите стъпки и финансиране както за довършителните работи, така и за оборудване на болницата. Макар служебното правителство да има кратък хоризонт за дейността си, започва бюджетното планиране и е важно необходимите средства да бъдат заложени, подчерта Вигенин в разговора.

Министър Кацаров потвърди, че болницата остава приоритет за него и за служебното правителство и ще бъдат предприети необходимите действия за продължаване и завършване на работата. Той обърна внимание също, че негов ангажимент е дотогава да се гарантира адекватно здравно обслужване на гражданите на Ямболска област.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пребиха ученици след заплахи във фейсбук

Двама малолетни ученици от МГ " Сергей Корольов " в Благоевград бяха пребити вчера в района на гимназията, пред закусвалня Бакалов. 13- годишните са станали жертва на малко по-големи от тях ученици, с които се заканвали и заплашвали във Фейсбук, съобщи Struma. com. Разпрата ескалирала и по-големите извикали по-малките в […]