Култовото шоу на ГЕРО – „Професия директор“ идва в Ямбол

NetNews

Смешно до сълзи, това е най-краткото и точно определение за представлението, което гостува на ямболска сцена на 18 май. Ще видите актьора Герасим Георгиев – Геро в ролята на Директор. Цял живот – директор, и винаги кандидат-министър. „Калинките“ са се разхвърчали – обединили са земеделието и културата в Министерство на земеделието и културите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Новият директор на оркестъра „разбира“ и от двете. Той е креативен, иновативен, деен, хуманен и е решен да увеличи многократно приходите от културите.

Как???Културата може да стане печеливш бизнес?!!! Няма нищо по-просто и лесно…

Полезно за всички видове директори и потенциални такива. Замества семинари, конференции за обмяна на опит, обучение, дори лекции в УНСС. А е много по-евтино.  

Побързайте, докато има промоция, и докато новият директор не е вдигнал цените на билетите.

ГЕРО си партнира с музиканти и артисти от ТЕАТЪР ЗА ДРАМА, МУЗИКА И ТАНЦ (Театрално-музикален център – Разград). Шоуто е по идея на Юлия Манукян, режисирано от Тодор Мадолев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Престъпни саботажи заплашват десетки човешки животи (СНИМКИ)

Истинска кървава драма може да се разрази заради криминални опити за компрометиране от недобросъвестни служители в трамвайно депо "Искър" на една безвъзмездна инициатива, целяща качествена информация за пътуващите в трамвайна линия 20 и улесняване труда на водачите. Историята започва през лятото на 2020 година, когато екипът от специалисти на Марио […]