На големия екран в Ямбол от 16 до 22 юли

NetNews

КОСМИЧЕСКИ ЗАБИВКИ: НОВИ ЛЕГЕНДИ

Welcome to the Jam!  Шампионът от NBA и световна икона Леброн Джеймс ще се отправи на епично приключение в анимационното/лайф-екшън събитие „Космически забивки: Нови легенди“. 

Това трансформиращо пътешествие между два щури свята ще покаже колко далече са готови да стигнат родителите, за да предпазят децата си. Когато ЛеБрон и малкият му син се озовават във виртуалния капан на зъл изкуствен интелект, баскетболната звезда ще ги върне у дома само като поведе Бъгс Бъни, Лола Бъни и останалите Шантави рисунки в ожесточен баскетболен сблъсък срещу шампионите на дигиталния злодей. Шантавите рисунки ще се изправят срещу Хуните в двубой, който ще помогне на ЛеБрон да преоткрие връзката със сина си и ще покаже колко е важно да останеш верен на себе си.

ЧЕРНАТА ВДОВИЦА 3D

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си.

Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като  Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

БЕБЕ БОС: СЕМЕЙНИ РАБОТИ 3D

Бебе Бос е отново в играта! Този юли DreamWorks Animation ни канят да „пораснем малки“ с Бебе Бос: Семейни работи – продължението на номинирания за „Оскар“ боксофис хит Бебе Бос, който през 2017 г. покори сърцата на милиони зрители. Зъл гений, пъклен план, надпревара с времето, бебета нинджи и множество колоритни герои са само част от нещата, които съпътстват семейство Темпълтън в новото им нестандартно приключение, което ще предложи на зрителите много екшън, хумор и уникални преживявания.

Минали са години и Тим Темпълтън и неговият по-малък брат, по-известен като Бебе Бос, са се гмурнали дълбоко в света на възрастните – всеки е поел по своя собствен път в живота и двамата са забравили свободата, която са имали като деца и убеждението, че бебетата са най-големите шефове. Но, появата на ново бебе бос, с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща“, ще им припомни миналото и ще ги събере отново за важна мисия. БебеКорп са изправени пред сериозна опасност, като единствената им надежда, е да върнат в играта най-добрия им агент – Бебе Бос. Корпорацията е разработила ново „суперсладурско млекце“, с което превръщат порасналия Тед отново в бебе и надянал пелените, той оглавява „семейния бизнес“ да неутрализира заплахата.

Наред с пъстрата визия, изненадващите обрати и неспирната забава, Бебе Бос: Семейни работи ще предложи на зрителите от всички възрасти оригинална и трогваща семейна история с много поуки, пречупени през нестандартната, но очарователна призма на едни от най-симпатичните и обаятелни филмови герои.

Още за програмата можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Станислава Армутлиева отказа да бъде министър в кабинет на "Има такъв народ"

Музикалният продуцент Станислава Армутлиева е отказала да стане министър на културата в евентуален самостоятелен кабинет на партия "Има такъв народ". Това оповести самата тя с публикация в личния си профил в социалната мрежа Facebook. Армутлиева благодари на Слави Трифонов за оказаното ѝ доверие и сподели, че остава на разположение за […]