На големия екран в Ямбол 11 юни – 17 юни

NetNews

Пет филмови продукции предлага на публиката ямболското кино Елит. Вижте кои са филмите и анотациите към тях.

ЗАЙЧЕТО ПИТЪР: ПО ШИРОКИЯ СВЯТ

В „Зайчето Питър: По широкия свят“, любимият пакостник е готов за нови приключения. Беа, Томас и зайчетата създадоха импровизирано семейство, но въпреки че полага големи усилия, Питър не може да изневери на стила си. Бягайки от своята градина, той се озовава в свят, в който неговите пакости са добре дошли, но когато семейството му рискува всичко да тръгне да го търси, Питър трябва да реши какво зайче иска да бъде. Дали ще се върне при семейството си и ще бъде вечно навличащето си проблеми зайче, което всички обичат?

ЧОВЕК НА ГНЕВА

„Wrath of Man” е история за едно отмъщение, която се развива в различни времеви пояси а действието е представено от различни гледни точки. Основният герой Ейч (Стейтъм) работи в частна фирма, занимаваща се с транспортирането на бронирани камиони. Всъщност фирмата транспортира милиони долари около Лос Анджелис всяка седмица. Бъдещият хит е римейк на френския трилър „Le Convoyeur“ от 2004 г.

ЗАКЛИНАНИЕТО 3: ДЕМОНИЧНИЯ УБИЕЦ

Базиран на ужасяващия истински случай от досиетата на Ед и Лорейн Уорън, “Заклинанието 3: Демоничният убиец“ разказва зловеща история за терор, убийство и непознато зло, което ще шокира дори опитните паранормални изследователи. Един от най-сензационните им случаи започва с борбата за спасението на душата на едно момче и ще ги отведе отвъд всичко, на което са били свидетели до момента. Той отбелязва и първия случай в историята на Щатите, в който заподозрян в убийство се позовава на обладаване от демон в защитата си. “Заклинанието 3: Демоничният убиец“ е седмият филм от вселената на „Заклинанието“, най-мащабния хорър франчайз в историята, с приходи от над 1.8 милиарда долара.

КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

Едно момиче трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредица от комични ситуации. Когато жълтата преса раздухва фалшива сензация, че 70-годишен жив класик е оплетен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма как да не се появят свещеник заедно с „превъзпитаните“ си питомци от неделното училище в затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за наследство сестри и, разбира се, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което смята за най-важно – любов, изкупление, пари, наследство, чест, приятелство. Лавина от абсурдни преживявания преобръща живота и взаимоотношенията на героите.  Всеки научава по нещо ново за другия, но и за самия себе си.

НЕУКРОТИМИЯТ СПИРИТ

Лятото на 2021 година ще ни донесе нови емоции и едно запомнящо се пътешествие, в което ще препускаме смело към необятни приключения с Неукротимият Спирит. Анимацията е дело на създателите на Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят – DreamWorks Animation, които ни представят една вълнуваща история за приятелството и смелостта да последваш съдбата си.

В първия трейлър на филма ставаме свидетели на романтичната визуална картина и въздействащата музика, на фона на която завесата се повдига, за да ни запознае със смелата и дръзка Лъки. Когато животът пресича пътя й с този на дивия и неукротим кон Спирит, тя разбира какви са най-съкровените ѝ желания, а именно – да открие принадлежността и корените си и да даде воля на свободолюбивия си дух.

Обстоятелствата принуждават Лъки и леля й Кора да се преместят при баща ѝ в малко градче, което обаче отваря съвсем нова и вълнуваща страница в живота им. Срещата ѝ с неукротимия мустанг и безсърдечен каубой, който цели единствено да продаде Спирит и стадото му, е началото на епично приключение, в което Лъки и Спирит ще препускат дръзко, смело и с много вяра!

Водени от желанието за свобода и емоции, Лъки и Спирит ще се сблъскат с трудни моменти и непредсказуеми обрати, но новите им приятели и волята за справедливост ще бъдат тяхната пътеводна светлина.

Вижте цялата програма на Кино Елит – Ямбол тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария Цветкова, ВМРО: Протурската партия ДПС трябва да бъде изхвърлена от българската политика

Антибългарската етническа партия ДПС защитава интересите на Турция, нарушава нашата Конституция и е опасна за суверенитета, териториалната цялост и националната сигурност на България. Това заяви Мария Цветкова от ВМРО, която беше депутат от Ямбол в 44-ото Народно събрание. На предишните избори тя беше водач на листата на ВМРО в 31 Ямболски избирателен район, а сега ще участва като кандидат за народен представител в софийските листи на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“.