На големия екран в Ямбол 21 – 27 май

NetNews

СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА 3D

Хората и животните от семейството на Адам живеят щастливо заедно, без да подозират, че скоро ги очаква най-голямото приключение в живота им! Един ден бащата на Адам – Голямата стъпка, изчезва. Оказва се, че е заминал на спасителна мисия, целяща да попречи на злонамерената нефтена компания „Екс Тракт“ да унищожи долината, в която живеят. Шели, Адам, Уилбър и Трапър решават да разнищят случая, да разберат какво точно се е случило и да помогнат на Голямата стъпка…

СПИРАЛАТА: „УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ“ ПРОДЪЛЖАВА

Зъл престъпен гений  налага необикновена форма на справедливост в Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава. Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик“ Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града. Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца. В надпревара с времето, Зик скоро открива, че зад мотивите на убиеца стои нещо по-зловещо… и далеч по-лично, отколкото си е представял. Хванат в мрежата от лудост и убийства, Зик бързо трябва да подреди финалния пъзел, ако иска да остане жив и да се справи със зловещия убиец.

ТЕ ПОЖЕЛАХА СМЪРТТА МИ

Базиран на едноименния бестселър на Майкъл Корита, филмът е описван като динамичен трилър чието действие се развива в Монтана. Филмът разказва историята на едно 12-годишно момче, единствен оцелял свидетел на убийство, което се оказва преследвано от наемни убийци в пустошта на Монтана. Единственият човек, на който може да се довери е Хана (Анджелина Джоли), живееща в изолация на противопожарна кула и страдаща от травмата на грешките, които е допуснала в миналото. Освен от неумолимите убийци, двамата ще трябва да избягат и от бушуващ горски пожар, който заплашва да унищожи всичко по пътя си.

ЗАСУКАН СВЯТ

„Всеки си има по една орисница, моите трябва да са били две! Цял живот едната рови да ме закопава, другата ме възкресява… Цял живот! Отпреди още да съм се родил.” Заченат извънбрачно в общество, което не приема това, Милю идва на този свят, въпреки всички. Постоянно на ръба на живота и смъртта, на любовта и омразата, на отмъщението и прошката. Милю – антигероят. Милю – малкият човек. Куцият Милю. В целия си живот се бори със засукания свят, в който живее, и накрая в миг на просветление осъзнава – „Не може то тъй, приискало му се на някого да мре. Път трябвало да се измине! Вяра да се трупа! Живот да се изживее!”

РАЯ И ПОСЛЕДНИЯТ ДРАКОН 3D

В първия трейлър на Рая и последният дракон ставаме свидетели на мистериозния път, по който решителната Рая е тръгнала в търсене на мира и хармонията по древните земи. А началото на тази история започва много отдавна във фантастичния свят на Кумандра, където хора и дракони са били свързани в прекрасно съжителство. Тази хармония обаче се разпада след зловещите заплахи на непознати чудовища. За да спасят човечеството и по света да възтържествува спокойствие и разбирателство, драконите жертват себе. След цели 500 години жестоките чудовища се завръщат, за да сеят разруха, и е време доблестната Рая да намери последния дракон и да спре завинаги инвазията на злодеите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ще гледат доходите и имотното състояние на митничарите под лупа

Министърът на финансите Асен Василев заяви, че при прегледа, който е направен в агенция "Митници," е станало ясно, че през 2019 г. е махнато звеното за последващ контрол. Това, според министъра, означава, че агенцията не може да прави тематични проверки и проверки на рискови фирми по отношение на стоките, които […]