Около 230 хил. лв. харчи община Ямбол годишно за горива

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Около 230 хил. лв. харчи община Ямбол годишно за горива. Това става ясно от обявената от общината поръчка за доставка на течни горива за леки автомобили, както и за техническо оборудване и техника, използващи течни горива.

Съгласно зададените от общината параметри, прогнозната стойност на поръчката е 460 хил. лв. за срок от 24 месеца, т. е. 2 години. Става въпрос за доставка на около 230 000 литра дизелово моторно гориво, 65 000 литра безоловен бензин А-95Н и 5 000 литра газ пропан-бутан. Количествата също са прогнозни, като възложителят си запазва правото да ги надвишава или да не ги закупи в пълен обем, в зависимост от реалното потребление на горива, е записано в документацията.

Любопитна подробност е, че срокът за подаване на документи е по-малко от 24 часа – поръчката е публикувана в края на работния ден на 22 април, а подаването на оферти е било до 23.59 часа на следващия ден. Процедурата за възлагане на обществената поръчка ще се реализира чрез борсово посредничество на „Софийска стокова борса“ АД, като договорът за доставката се сключва по реда на Закона за стоковите борси и тържища, чрез борсов посредник.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дженифър Лопес с гърди на показ на важно събитие (СНИМКА)

Дженифър Лопес безспорно е сред най-красивите жени в световен мащаб. Талантливата и гласовита певица и актриса не спира да изумява феновете си с визия. Въпреки сериозната лична драма, през която изпълнителката мина наскоро, я продължава да изглежда ослепително. Jenata.blitz.bg припомня, че Джей Ло се раздели с любимия си Алекс Родригес, […]