Открита бе обновена спортна площадка в комплекс „Гр. Игнатиев“ в Ямбол

NetNews

Обновена спортна площадка за стрийтбол и минифутбол бе открита до бл. 86 в ямболския квартал „Граф Игнатиев“. Ремонтът е извършен със съдействието на „Хидравлични елементи и системи“ АД, които са дарили модерна настилка с дебелина 13 милиметра, произведена от швейцарската фирма „Коника“. Тя е подходяща за минифутбол, стрийтбол, волейбол, но не и за каране на скейтборд, ролери, кънки, тротинетки и байкове. Общински служители са подменили огражденията на площадката и са монтирали ново осветление.

Съоръжението бе открито от кмета на община Ямбол Валентин Ревански и Венцислав Калудов, прокурист на ХЕС АД. Като част от събитието се състоя турнир по стрийтбол, организиран от Община Ямбол, Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център за борба с наркоманиите. В него участваха ученици, разделени в две възрастови групи: от пети до седми клас и от осми до десети клас.

Източник: Община Ямбол

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

До 20 000 лв. могат да получат хората с увреждания, за да започнат собствен бизнес

С до 20 000 лв. за инвестиционни разходи ще бъдат финансирани хората с увреждания, които имат желание да стартират самостоятелен бизнес. Кандидатите трябва да са с 50 и над 50% намалена трудоспособност и да нямат учредено еднолично предприятие или да бъдат съдружници в друга фирма. С отпуснатите средства те ще […]