Политика и популизъм са различни неща – обръщение на Георги Славов, водач на ПП „Републиканци за България“ в Ямбол

NetNews

Уважаеми съграждани от Ямбол и областта,

През последния месец станахме свидетели на безпрецедентно в демократичната ни история смесване на държавната власт с партийните интереси на управляващите. В това отношение Ямбол бе представителна извадка на случващото се в цялата страна предизборно раздаване на държавни средства, строителство и откриване на обекти.

Целта е прозрачна – да се купи „любовта” на народа, и няма дори опит тя да се прикрие. Очевиден е страхът да се говори открито и откровено с гражданите. Основната комуникация с тях е през платени телевизии, напудрени видеоклипове и лозунги в социалните мрежи.

Удовлетворен съм, че успяхме да стигнем до хиляди наши съграждани в Ямболска област директно, очи в очи. Това стана чрез редица събития – спортни, културни, патриотични. Експозицията на открито „Политически калейдоскоп”, представяща известни наши държавници от миналото, се радваше на силен интерес и ни позволи да фокусираме вниманието на обществото върху поуките от историята и проблемите на страната ни в настоящето.

Една от тези поуки, един от тези проблеми е, че политика и популизъм са различни неща. И че държава без правила е обречена.

Затова нека бъдем отговорни, нека бъдем активни, нека участваме с гласа си в избора за бъдещето на България!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Томас Мюлер: Всички футболисти на Байерн Мюнхен трябва да влязат в обувките на Левандовски

Една от звездите на Байерн Мюнхен Томас Мюлер заяви, че всички в тима трябва да влязат в обувките на контузения голмайстор на тима Роберт Левандовски и да започнат да бележат толкова попадения, колкото би отбелязал той. Офанзивният футболист коментира и предстоящото дерби в Бундеслигата срещу РБ Лайпциг, като бе категоричен, […]