Поставят още маси и пейки в местността Ормана край Ямбол

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Допълнителни седем маси с четиринадесет дървени пейки към тях са поставени в местност Ормана, съобщиха от община Ямбол. Инициативата е в резултат на отправени искания от граждани. Целта е  обособяване на повече зони за пикник, спорт, игри и разходки.

Поддръжката на природната местност край Ямбол се извършва от Общинско предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“. Тя включва почистване на отпадъците, премахване на саморасли растения и окосяване на тревата. Предстои да бъде извършено и пръскане срещу кърлежи след подобряване на климатичните условия. От общината призовават гражданите да се въздържат от вандалски прояви и да пазят природата и съоръженията за отдих.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съкрушителна загуба за българския спорт, отиде си ненавършил 30 години!

ПК Бриз и бургаското плуване понесоха съкрушителна загуба, след като без време ненавършил 30 години почина Иван Стойчев. Бивш състезател и дългогодишен неизменен член на съдийския състав на държавни първенства, той бе човекът, който с техническите си качества успя пръв да направи възможно клубен турнир у нас да бъде предаван […]