Предстои смяна на зам.-областните управители на Ямбол, потвърди губернаторът Георги Чалъков

NetNews

Със сигурност ще има промени в екипа на областна администрация – Ямбол. Очаква се заповедта на премиера за смяна на зам.-областните управители Стойка Димитрова и Волен Дичев. Това заяви за НетНюз областният управител Георги Чалъков. Той каза още, че ще бъде направен пълен преглед на структурата, други персонални промени ще има само в случаи на несъответствия в заеманите длъжности или сериозни пропуски в работата.

Основната и най-важна цел е гарантиране на честни и добре организирани избори, категоричен е Чалъков. Подготовката за вота на 11 юли вече е в ход. Тя върви съобразно хронограмата и планираните дейности. Районната избирателна комисия е обезпечена с необходимите помещения, техника и материали за работата ѝ, уточни Георги Чалъков.

Непосредствена задача на губернатора още е  да се срещне с всички ръководители на териториалните структури на държавната администрация и да се запознае с работата им. Такива срещи вече са направени с директорите на ОД МВР и Областно пътно управление. В следващите дни той ще се види с директора на РЗИ и управителя на МБАЛ „Св. Пантелеймон”, като във фокуса е епидемиологичната обстановка. В рамките на 1-2 седмици срещи ще има и с останалите административни ръководители в областта.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Седмичен културен календар на Ямбол 27 - 30 май

27 май, четвъртък Творческа вечер, посветена на 70 години от рождението на ямболския поет  Тенко Тенев Начален час: 17:30 Място: читалня на Регионална библиотека „Георги Раковски“ Организатор: Община Ямбол, Регионална библиотека „Г. С. Раковски“, Дружество на писателите – Ямбол Вход свободен „Кръгът“ от Съмърсет Моъм – премиера на ДТ „Невена […]