Презареждащо смешната комедия „Петък 13“ гостува в Ямбол във вторник, 13 юли

NetNews

Най-новата комедия „Петък 13“ могат да видят жителите на Ямбол идната седмица. За настроението на публиката грижа имат изключителните Мария Сапунджиева, Христо Гърбов и Мариана Миланова. Представлението ще бъде във вторник, 13 юли в лятното кино на града.

Много смях и неспирни обрати от началото до края поднася на публиката спектакалът, определен неслучайно като „презареждащо смешна комедия”. Тринайсетият петък носи радост за някои – британците основават първото нудистко дружество, патентован е акордеона, Галилей открива спътник на Юпитер, а Франклин произнася прочутата си реч, че нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците.

Други пък, строят небостъргачи без 13-и етаж, хотелите се отказват от 13-та стая, а Формула 1 никога не използва болид с номер 13. Страхът от този ден сковава милиони хора. Какво ли ще донесе той на Джон и Кристи, които с нетърпение очакват двама свои семейни приятели? Ами ако единият от тях е излетял от 13-та писта на летището? Какви емоции ги чакат, когато разберат, че освен числото 13, има други цифри, които коренно ще променят живота им точно в този ден! А как ли ще завърши той, ако това е само началото?

Билети на Театрална каса – Безистен.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Диетоложка препоръча как да се храним в жегите

Диетологът Марина Аплетаева заяви, че по време на горещо време е по-добре да се откажем от мазните храни, алкохол и напитки с високо съдържание на захар. Освен това диетата трябва да намали дела на месните продукти. Лекарят отбелязва, че поради жегата, телесната температура може да се повиши, което причинява загуба […]