Пръскат с препарати срещу комари и кърлежи в Ямбол

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Във вечерните часове на 29 юни ще се осъществи поетапно пръскане срещу комари на територията на град Ямбол, ако климатичните условия са благоприятни, съобщават от общината. Първо ще бъде обработена територията на Градския парк, след което дейностите ще продължат в кварталите на Ямбол и в централната градска част. Междублоковите пространства, площадите, зоните за спортни и културни мероприятия ще бъдат третирани.

Препаратите, които ще се използват, са одобрени от Министерството на здравеопазването в съответната препоръчителна доза и концентрация.

При шофиране в районите на обработка от 23:00 часа на 29 юни до 4:00 часа на 30 юни шофьорите трябва да се движат с повишено внимание. След приключване на посочените дейности ще започне и поредната дезинсекция на тревните площи срещу кърлежи.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВИДЕО 18+: Ето как наркоманът Иван ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас

Бургаският сайт Флагман.бг разпространи кадри от видеокамери, запечатали бруталното нападение над 17-годишно момиче в неделя вечерта. От видеозаписите се вижда, че в 21:35 часа откъм жк. „Изгрев“ по пешеходната пътека към „Кондоско" център спокойно се движат две момичета. Те пресичат първото платно и се намират в острова, когато зад гърба […]