Служебното правителство спря и в област Ямбол всички текущи пътни ремонти, твърдят от ГЕРБ

NetNews

Всички ремонтни дейности по пътищата част от републиканската пътна мрежа и на територията на област Ямбол от вчера са спрени. Тази информация разпространиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ в Ямбол. Става дума за всички текущи ремонти, които към този момент се извършват по републиканската пътна мрежа. С писмо, без обяснения се спира дейността на фирмите. Скандалното и недопустимо е започнати проекти, текущи ремонтни дейности да се спират без аргументи в разгара на сезона, се казва в прессъобщението.


В това число става дума за започнатите и работещи се пътни ремонти на основния път Ямбол – Чарган, на пътя Болярско – Бояджик – Златари, който се явява основен път към ТЕЦ Марица Изток. Става дума и за ремонтиращият се път в урбанизираната част на с. Бояново. И всички останали участъци, които са включени в текущите ремонтни дейности в областта.


Служебното правителство, АПИ, ОПУ Ямбол или Кой спря тези изключително важни пътни проекти за област Ямбол? Каква е целта и защо се прави това? Питаме служебните отговорни лица в област Ямбол. Отговорът го дължат на гражданите на областта!
И още един въпрос защо след като от средата на месец май има готов проект и задание за основен ремонт на главен път I-7, Окоп – Елхово, все още не са започвали ремонтните дейности. Това е главен път, важен, както за цялата област, така и за големият преминаващ автомобилен и тежкотоварен поток.

Източник: Пресцентър ПП ГЕРБ – Ямбол

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Lamborghini произведе 15 хиляди Urus-а

Lamborghini e марка която е добре позната със своите суперкари като Aventador, Huracan, Gallardo и други подобни, но се оказва че най-популярният им модел всъщност е Urus. От компанията се похвалиха, че през изминалата седмица е произведен 15-хилядният екземпляр, а поръчките не спират да валят. Тенденцията за преминаване към SUV-та […]