Снежана Делчева, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Културата основен приоритет в следващите години

NetNews

Снежана Делчева, кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС и ГЕРБ Елхово с инициатива за елховлии – представяне постановка на ямболския драматичен театър „Невена Коканова“. Какво по естествено място за такава културна проява от родния град на великия Велко Кънев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„В тези времена се нуждаем повече от всякога от обединение, а не разединение. И нашата култура, нашата духовност е едно от нещата, които ни обединява“, с тези думи се обърна към присъстващите в новата зала, кметът на Елхово Петър Киров.

„За нас от ГЕРБ-СДС в следващите години културата ще бъде основен приоритет“, смята Снежана Делчева, дългогодишен читалищен деятел и музикален педагог, а в момента кандидат за народен представител.

В прекрасното ремонтирано, както отвън, така и вътре Народно читалище „Развитие“ Елхово, със средства по Програма за развитие на селските райони и чрез и МИГ Елхово, актьорите от ямболския театър представиха „Министрите идат“.

✅За да продължим заедно развитието и на културата! На 11 юли с ✅5️⃣ в бюлетината!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Седмокласниците от Ямбол са по-добри по математика, отколкото по български език и литература

Положителна тенденция показват резултатите и на двата изпита след VII клас през тази година. Макар и с малко, те надхвърлят постигнатото през 2020 г. По-високи са дори от тези през 2019 г., когато цялото обучение беше присъствено. Това съобщиха преди дни от МОН.