Съзидателна кампания, без нападки и компромати отчитат от „Изправи се! Мутри вън!“ – Ямбол

NetNews

В края на предизборната надпревара НетНюз попита основните политически сили за впечатленията им от кампанията и очакванията за изборния ден. Кратката анкета съдържа 6 еднакви за всички коалиции и партии въпроса. Публикуваме без редакторска намеса получените от щабовете отговори.

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“

Как бихте определили предизборната кампания в Ямбол – с една дума? Удовлетворени ли сте от собствената си кампания?

– Нашата кампания беше позитивна, насочена към хората.  Ние предпочетохме съзидателния подход, без нападки  и компромати.

Как ще се отрази пандемията на гласуването, като цяло и по отношение на вашата формация?

– Не можем да гадаем как ще се отрази пандемията на гласуването. Вероятно много хора ще бъдат притеснени и няма да отидат до урните, но все пак сме оптимисти, че желаещите промяна ще дадат гласа си за нашата коалиция с № 18.

Очаквате ли проблеми при попълването на протоколите и обработката им?

– Проблемите при попълването на протоколите са неминуеми при всички избори, но сега сме изправени и пред новата ситуация с машинното гласуване. Надявам се комисиите да бъдат на нивото на ангажиментите и съвестно да си изпълнят задълженията.

Имате ли опасения за възможни изборни фалшификации и какви?

– След всички избори си задаваме въпроса, този вот беше  ли достатъчно прозрачен и реално ли е отчетен гласът на хората. Нашата коалиция участва в паралелно броене на гласовете с политическите формации Демократична България и Има такъв народ, за да не позволим отново да бъде откраднат вотът на българските граждани.

Прогнозирайте резултата си или посочете резултата, към който се стремите.

– Стремим се към достоен резултат и вярваме, че хората ще ни подкрепят, за да преодолеем порочния модел на управление на държавата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Политолози: Гласувайте!

Два дни преди парламентарните избори политолозите Стойчо Стойчев и Димитър Аврамов призоваха в ефира на бТВ имащите право на глас българи да гласуват на 4 април. „В неделя ще е абсолютно безопасно за всеки, които отиде да гласува. Не би трябвало да си поставям бариери“, обяви Стойчо Стойчев. „Неделята е […]