С 6 кандидати излиза „Възраждане“ в Ямбол на изборите, елховлия е водач на листата

NetNews

Листа от 6 кандидати регистрира в Ямбол партия „Възраждане”. Формацията бе сред първите, подали документи в РИК, като решението за регистрация е от 31 май. Водач на листата, както и на предните избори, е Никола Ангелов Димитров.

Димитров е роден през 1990 г. в град Елхово. Той е един от учредителите и създателите на Възраждане, а понастоящем е член на Организационния съвет. Средното си образование завършва в ПТГ „Иван Райнов“ – гр. Ямбол. През 2013 г. завършва Технически университет Варна, като инженер по комуникационна техника и технология. От 2015 г.  Никола Димитров се специализира в своята професионална сфера. От 2018 г. той е собственик на фирма, която се занимава с комуникации.

На второ място е ямболският поет Георги Дичев.  Дичев е преподавател по български език и литература в ОУ „П. Р. Славейков” – Ямбол. Следващите в листата са Иван Арнаудов, Данаил Йорданов, Яна Динева и Таня Тсиполакиду. На парламентарните избори от 4 април 2021 г. „Възраждане” има 2.79 процента в Ямболска област, като резултатът е сред най-високите в страната.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Донарума "намигна" на Барселона

Вратарят Джанлуиджи Донарума подхранва допълнително слуховете за негов трансфер в Барселона. Италианският вратар изпрати ясен сигнал, след като хареса публикация в Instagram, която го свързва с трансфер в каталунския отбор. Според информацията на „Tuttosport“, Барселона предлага заплата от 10 милиона евро на сезон на вратаря. Договорът на Донарума с Милан […]