Тони Дечев: Накарахме хората отново да говорят за Ямбол

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Тони Дечев: Накарахме хората отново да говорят за Ямбол

Наставникът на баскетболния отбор на Ямбол Тони Дечев изрази впечатленията си от сезон 2020/21 след последния мач на тима му през кампанията. Ямболии отстъпиха на Левски Лукойл със 101:102 в трилър в зала „Диана“ и отпаднаха на четвъртфиналите в плейофите на НБЛ.

„Влязох в съблекалнята, за да благодаря на момчетата за целия сезон, в който бяхме заедно. Казах им, че съм доволен от това, което направихме. Не толкова от резултатите, а от това, че накарахме хората, които разбират от баскетбол в България, да говорят за Ямбол отново, което беше една от целите. Накарахме всеки съперник да има респект от нашия тим, което също беше важно. Не пропуснах да им благодаря и за днешния мач, защото да се върнеш в печеливша позиция от -20 срещу Левски е наистина въпрос на характер. През второто полувреме момчетата направиха именно това нещо и показаха това, което аз исках от тях през целия сезон. Казах им, че като свърши сезонът те трябва да бъдат с високо вдигнати глави.

Днес ние използвахме това, че ние не играхме прав баскетбол срещу Левски. Не можем да се надиграваме с тях, по-класният отбор. Днес се опитахме да играем по коренно различен начин от този, по който досега играехме срещу тях. Нещата се получиха, малко късно, но се получиха. Много са нещата, които биха довели до днешната победа, но тя в крайна сметка нямаше да бъде нищо освен една победа, защото щеше да има трети мач“, каза Тони Дечев пред камерите на Max Sport 2.

Източник: sportal.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сдружението на общините: Планът за възстановяване трябва да бъде внесен до края на април

Кметовете от Националното сдружение на общините (НСОРБ) настояват енергийно-ефективните мерки в публични и частни сгради да останат във финалната версия на Плана за възстановяване и устойчивост. Според тях той трябва да бъде внесен в срок до края април, за да може още тази годината да бъдат получени първите 13 процента […]