Тошко Йорданов в Ямбол: Искаме да правим практични неща, които реално да подпомагат хората

NetNews

Докато бяхме в 45-я Парламент установихме, че положението е отвратително и държавата затова е на такова дередже. Вътре е пълно с хора, които са ниско образовани и не знаят какво правят там. И вследствие на това, че други им нареждаха какви решения да вземат, положението е такова, каквото е. А на нас ни се иска да подхождаме по друг начин, да правим неща, които са практични, които реално да подпомагат живота на хората. Това заяви в Ямбол зам.-председателят на ПП „Има такъв народ” Тошко Йорданов. Той, заедно с екип от експерти на партията и кандидатите от ямболската листа се срещнаха с граждани, за да представят приоритетите на ИТН и да дискутират по важни за хората проблеми.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Срещата премина при изключителен интерес, над 100 човека се събраха в зрителната зала на Читалище „Съгласие”, за да се срещнат с представителите на ПП „Има такъв народ”. „Такива срещи са ни важни, за да знаем проблемите и да можем да им търсим решение, а в Ямбол, както и в цялата страна, има проблеми всякакви, каза Тошко Йорданов. Той посочи като пример за това здравеопазването и дългогодишното строителство на Новата болница, липсата на качествено образование, административната тежест и произвол, хаосът с инфраструктурата и липсата на ред и адекватни решения.

Водачът на листата в Ямбол Златомира Мострова представи колегите си от листата и експертите, участвали в изготвянето на програмата на партията. Мострова, която е юрист, изтъкна, че има спешна нужда от законодателни промени в много сфери от обществения живот. ИТН разполага с готови законопроекти, а други са в процес на разработка и ще бъдат внесени възможно най-бързо в новия Парламент, каза още тя.

Мария Петрова, която е втора в ямболската листа, заяви, че земеделието е един огромен ресурс, концентриран сега в ограничен кръг от хора. „Ние искаме да насърчим малкия производител, който да живее достойно и да дава работа на други около него”, посочи тя. Третият в листата, Георги Султанов, който е и експерт на партията в област „Култура” обърна внимание, че в тази сфера търговският принцип не работи. „Духовното здраве е не по-малко от физическото. Това, че проблемите и предизвикателствата са много не ги прави нерешими”, допълни той. По думите му, сред най-важните достойнства на ПП „Има такъв народ” е, че всички комисии в партията са свързани една с друга и нито една програма не е правена самоцелно.

Като експерти на партията в срещата участваха още д-р Ивайло Христов, Владимир Русев, д-р Николай Драгнев, Павела Митева и Юлия Чортленева. Разговорите продължиха повече от два часа, като бяха отправени многобройни въпроси и споделени редица проблеми, с решаването на които се ангажираха представителите на ПП „Има такъв народ”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Електрически „шкоди“ ще служат на полицията

Голяма част от държавите в Европа разчитат на Skoda за патрулни автомобили, като България също не прави изключение от този списък. Изглежда, че от чешката компания имат за цел това да остане така и в бъдеще и показаха няколко варианта на електрическата Skoda Enyaq iV, която може да служи на […]