Ученици и студенти с отличен успех със стипендии от община „Тунджа“

NetNews

Община „Тунджа“ отпусна близо 6000 лв. за  стипендии и еднократно финансово стимулиране на 17 деца, ученици и студенти с отличен успех по първата обявена за тази година сесия.

Годишната стипендия на студент в размер на 100 лева месечно се присъди на Красимир Георгиев, студент четвърти курс в УНСС с постоянен адрес в с. Роза.

Осем ученици в горен курс получиха шестмесечни стипендии в размер на 70 лв., шест ученици бяха подпомогнати с по 200 лв. еднократно финансово стимулиране, а двама – с по 100 лв.

Заради спазване на противоепидемичните мерки стипендиите и паричното стимулиране бяха раздадени по населени места. Средствата за паричното подпомагане са осигурени чрез Коледната благотворителна инициатива на общината, проведена в края на  2020 година.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Всеки опит за справедливост е обречен, докато Гешев стои начело на Прокуратурата

„След падането на ГЕРБ от власт, хората разчитат, че институциите вече работят, че не е нужно гражданите да сме в ролята на всичко. До момента единствено гражданската реакция, общественият натиск принуждаваше институциите да свършат едно или друго. Това да се обърне внимание на нещо и да бъде решен някакъв проблем, […]