Ученици от ямболската гимназия по лека промишленост и химични технологии на учебна практика в Германия

NetNews

Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – град Ямбол изпрати в град Лайпциг, Германия поредната група от 12 ученици от специалностите „Фризьорство“ и „Производство на мебели“ по проект „Стъпка по стъпка напред с Еразъм+“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Мобилната учебна практика ще се проведе в продължение на две седмици, а дейностите ще бъдат насочени към развиване и усъвършенстване на знанията и уменията на учениците по професията и по изучавания от тях чужд език. Участниците ще имат възможност да опознаят историята и културата на страната, ще общуват в професионална и неформална среда, ще се запознаят с техни връстници от цяла Европа. Валидиране и признаване на резултатите от обучението ще се гарантират чрез издаване на сертификат за Europass мобилност на всеки участник.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Следващият iPhone SE ще бъде представен през 2022 година

Третото поколение на iPhone SE най-вероятно ще се появи през първата половина на 2022 година, посочиха източници свързани с доставките на части и компоненти за Apple. Новият смартфон няма да бъде представен през тази година със серията iPhone 13, както се очакваше до скоро. Към момента не е ясна причината […]