Ямболска следа при рокади в Бургаската областна администрация, чистките започнаха

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Роденият в Ямболско адвокат Божан Божанов е изборът на служебния премиер Стефан Янев за заместник-областен управител на Бургас, информира Флагман.бг. Адв. Божанов е бил уведомен вчера преди обед, че ще бъде предложен от областната организация на БСП за високия държавен пост. Той е дал съгласие и очаква всеки момент да получи заповедта си за назначение от служебния министър-председател Стефан Янев. 

Божан Божанов е роден през 1972 г. в град Стралджа, обл. Ямбол, но от детството си живее в Бургас. Завършил е „Право“ през 2000 г. От 2003-2007 г., по време на управлението на Йоан Костадинов като кмет на Бургас, е бил кметски наместник в тогавашното село Ветрен, сегашен квартал на разрастващия се град. Член е на БСП от 2000 г. Един от най-надеждните местни активисти на Столетницата. Дългогодишен член е на Районната избирателна комисия от квотата на БСП, член на Изпълнителното бюро на ОбС на БСП. Разведен, с дъщеря на 19 г.

Божан Божанов заема мястото на единствения зам.-областен управител в екипа на губернатора Вълчо Чолаков – Владимир Крумов. Крумов е втори мандат зам.-областен управител от квотата на ГЕРБ и член на ГЕРБ. 

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Стоичков получи специална покана от Дейвид Бекъм

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков получи специална покана и гостува в базата на Интер Маями. Клубът, в който съсобственик е Дейвид Бекъм, за втора година играе в шампионата на МЛС. Бившият английски национал се срещна с Камата и му подари фланелка на клуба, на която беше изписано […]