8 кандидата – 8 каузи с номер 8

NetNews

Започна инициативата на кандидатите за народни представители от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ – Ямбол „8 кандидата – 8 каузи с номер 8“. Целта ѝ е всеки от листата да представи себе си чрез своя кауза.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

С тематичен постер и послание всеки един кандидат-депутат изразява това, което го мотивира най-силно да участва в тези избори. Също така каузите на кандидатите за народни представители от „Изправи се“ обхващат онези сфери от обществения живот, нужни за нормалното и проспериращо развитие на страната ни.

Политиката преди всичко е действие, проблемите са конкретни и са нужни конкретни и работещи решения. Кандидатите от листата с номер 8 имат желанието, професионалния опит и готовността да работят за голямата промяна, която всички очакваме за България.   „8 кандидата-8 каузи с номер 8“ е един интересен начин гражданите да припознаят, да изберат и да гласуват за една от каузите, като подкрепят на 11 юли листата на „Изправи се“ с номер 8.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Футболистите на Левски направиха нещо рядко срещано

Уникален жест направиха футболистите на Левски към служителите на клуба. По време на вчерашната контрола с Ботев (1:1) феновете събраха пари, които бяха дадени на Валери Божинов. Идеята беше тези пари да помогнат на футболистите в този труден момент. Последвал е разговор между Божинов и почетния председател на НКП Владимир […]