Новият бос на Барса успя! Осигури 125 млн. евро и встъпва в длъжност!

NetNews

Новоизбраният президент на Барселона Жоан Лапорта е успял да се сдобие със заветната банкова гаранция и така официално ще може да встъпи в длъжността си, съобщава El Chiringuito TV.

Лапорта имаше срок до сряда да гарантира 15% от бюджета на Барселона (125 милиона евро), за да може да предотврати анулирането на избирането му за президент на каталунския футболен гранд. По-рано днес стана ясно, че Лапорта явно е изпитвал проблеми с осигуряването на парите, но сега става ясно, че той все пак е съумял да изпълни задачата.

58-годишният Жоан Лапорта ще започне втория си период като президент на Барселона. Той заемаше тази длъжност между 2003 и 2010 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ресторантьорите пак се стягат за протести

Собствениците на заведения отново се готвят за протести против подготвяното ново затваряне на техните обекти, съобщава БНР. Емил Коларов от Сдружението на заведенията заяви, че с бранша не са обсъждани нито новите ограничения, нито възможностите за компенсации при евентуално затваряне. "При всички случаи няма да го приемем толкова мирно, както […]