Новият сингъл на БТС се озова директно на върха на Billboard

NetNews

Новата песен "Permission to Dance" на k-pop групата BTS оглави на класацията на "Billboard" за сингли, като детронира хита им "Butter", съобщи сайтът на изданието.

Сингълът "Butter" на южнокорейската банда остана начело на класацията в продължение на седем последователни седмици. Парчето се срина до седма позиция след излизането на "Permission to Dance". Новият сингъл беше пуснат на 9 юли и е петият хит на момчетата, който застава начело на класацията на "Billoard".

Втората си позиция и тази седмица запазва "Good 4 U" на Оливия Родриго, осем седмици след дебюта в класацията Hot 100.

Трето място е за "Stay" на рапъра Кид Ларой и Джъстин Бийбър. Сингълът, който излезе на 9 юли, също дебютира тази седмица в чарта, предава БТА.

Парчето "Levitating" на Дуа Липа заема четвъртата позиция, а пето място е за "Kiss Me More" на рапърката Доджа Кет в сътрудничество с нео соул изпълнителката Сиза.

Ед Шийран с последния си сингъл "Bad Habits" остава и тази седмица на шеста позиция в класацията Hot 100 на "Billboard".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВиК авариите днес

От „ВиК“ – Ямбол предупреждават, че поради отстраняване на аварии днес е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За гр. Ямбол: – ул.“Кожух планина“ № 17; – Военно поделение „Кабиле“ За район Тунджа: – с. Болярско; – с. Чарган; За район Стралджа: – с. Правдино; За район […]