Нови „зелени“ зони в София влизат в сила от 4 януари

NetNews

Центърът за градска мобилност приема документи за издаване на винетни стикери за платено локално паркиране на живущите в районите „Слатина“ и „Триадица“. Там с решение на Столичния общински съвет бяха обособени нови части на „зелена" зона. Правилата за паркиране в тях влизат в сила от 4 януари 2021 година.

ЦГМ призовава гражданите, които желаят да паркират в зоните да не чакат последния момент за заявяване на стикер. Офисите на дружеството работят всеки делничен ден. Документи се приемат и онлайн през сайта на ЦГМ:

https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/vignettes.

Плащането на винетния стикер става единствено и само след получаване на официално одобрение. А самото плащане се извършва както в офис, така и по банков път.

Офисите са на следните адреси: · офис "Възраждане" – на пл. "Възраждане" № 1; · офис "Будапеща" – на ул. "Будапеща" № 17, етаж 1; · офис метростанция "Европейски съюз" (вход/изход от страната на музея "Земята и хората")

Пълна информация за условията и документите вижте тук:

https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/p/1 https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/vignettes.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Така се зарежда хиперзвукова ракета (ВИДЕО)

Руското Министерство на отбрана публикува видео от разполагането на хиперзвуков ракетен комплекс "Авангард" в силоз в Оренбургска област. В коментара към клипа се уточнява, че операцията е част от превъоръжаването на първото военно съединение в Русия, снабдено с такова оръжие. "Новата междуконтинентална балистична ракета се полага в пусковия силоз с […]