Ново футболно игрище за 2,9 млн. лв. пропадна още преди да е влязло в експлоатация (ВИДЕО)

NetNews

Новото тренировъчно игрище на стадион „Панайот Волов“ в Шумен пропадна още преди да влезе в експлоатация, съобщава местната „Телевизия Шумен“.

В съоръжението бяха вложени 2,9 млн. лв., но вместо сега там да тренират бъдещите национали на България, изкуственият терен е в повече от окаяно състояние.

Лично бившият премиер Бойко Борисов разпореди финансирането на проекта на обща стойност 14 млн. лв. през 2018 г. и 2020 г., като идеята бе комплексът да се превърне в един от най-големите спортни центрове в региона.

От Общината са категорични, че фирмата изпълнител ще трябва да извърши ремонт на игрището за собствена сметка, тъй като все още е в гаранционен период. Предстои да разберем дали и кога това ще се случи.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://gospodari.com/embed-2?id=127428″ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Иран мести машини за обогатяване на уран

Преместването на голяма част от центрофугите за обогатяване на уран на по-безопасно място се извършва поради „терористична атака“ срещу атомната електроцентрала в Карадж, каза днес говорителят на Иранската организация за атомна енергия, предаде Ройтерс. Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) Рафаел Гроси каза вчера, че Иран е […]