Няма допуснати кандидати в конкурса за управител на ДКЦ-1 Ямбол

NetNews

Няма допуснати кандидати в процедура за провеждане на конкурс за избор на управител на „ДКЦ-1 Ямбол“ ЕООД. Това става ясно от обявление на електронната страница на община Ямбол.

Конкурсът бе обявен от община в началото на май. Срокът за подаване на документи за участие бе до края на месеца.  Проверката на съответствието им с предварително обявените изисквания бе и първият етап от процедурата. Няма информация дали изобщо не са се явили кандидати или участвалите не са отговаряли на условията. При всички положения обаче ще трябва да има нов конкурс.

Съгласно решение на ОбС, сключеният с настоящия управител д-р Венцислав Иванов Славов договор за управител на „Диагностичноконсултативен център № 1 – Ямбол“, е продължен със срок на заемане на длъжността – до провеждане на конкурс за избор на нов управител на дружеството.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Mercedes тества нов електрически модел на Нюрбургринг (ВИДЕО)

Папараци заснеха електрически седан, покрит с тежък камуфлаж да „върти“ обиколки на германската писта Нюрбургринг. Според описанието и заглавието на клипа, това е електрическия еквивалент на E-Klasse, който най-вероятно ще носи името EQE, съдейки по останалите модели на Mercedes. Макар дизайнът на колата да остава скрит, то можем да видим […]