Обвиненият, че е убил, нарязал и скрил в куфар приятелката си, отрича престъплението

NetNews

Любомир Л. от Радомир, обвинен, че е нарязал и скрил в куфар приятелката си Антония В., не признава убийството ѝ. Той вече се намира в България, след като Апелативният съд в Рим се е произнесъл по искането за предаване, съобщиха за Dir.bg от прокуратурата.

36-годишният Любомир Л. бе обявен за издирване с европейска заповед за арест, а през ноември бе задържан от италианските карабинери в град Ладисполи край столицата Рим. Той официално е привлечен като обвиняем за убийството ѝ.

Пред разследващите Любомир лансира версия, в която признава, че е разчленил и укрил тялото ѝ, но не и за убийство. В показанията си Любомир казва, че я намерил мъртва и се уплашил. После споделил това на баща си. В Италия Л. се укривал у приятели, а е напуснал страната ни 4 дни след изчезването на Антония през януари.

Антония и Любомир били двойка от 4 години, но често липсвало разбирателство по между им.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министерството на отбраната иска по-ниски оферти за бойни машини на пехотата

Министерството на отбраната ще иска намаляване на цената по офертите за бойни машини на пехотата. Това каза пред депутатите от комисията по отбрана зам.-министър Анатолий Величков. Зам.-министър Величков обясни пред депутатите, че следващата седмица ще се обсъжда дали двете класирани фирми биха намалили цената на предложенията си. Таванът, гласуван от […]