Областният управител Г. Чалъков: Предстои сформиране на екипа, ще се постараем изборите да минат спокойто и честно

NetNews

В областна администрация Ямбол предстоят още кадрови промени. Това стана ясно в първия работен ден на новия областен управител Георги Чалъков. Днес в 9.00 часа той встъпи в длъжност като прие поста от предшественика си Димитър Иванов.

„Цялата текуща дейност на областната администрация ще продължи. Предстои ни да се запознаем в детайли с работата, с всички държавни служби на територията на областта, предстои и сформиране на екипа, заместници и др., заяви Георги Чалъков. По думите му, приоритетът на областните управители е да обезпечат изборите и безпроблемно провеждане. Подготовката за изборите вече е започнала, ще се постараем всичко да мине спокойно и честно, каза още Чалъков.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Мая Манолова: Трансферният прозорец за партиите очевидно е отворен

Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към „Изправи се.БГ“, който е над 50 %. Това написа председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод излезлите по-рано публикации, свързани със създаването на лява коалиция. „Изправи се.БГ“ […]