Олимпиакос и Галатасарай поискаха Кирил Десподов

NetNews
Олимпиакос и Галатасарай поискаха Кирил Десподов

Снимка: Lap.bg

Гръцкият гранд Олимпиакос е поредният отбор, който иска да привлече в редиците си нападателя на Лудогорец Кирил Десподов.

Грандът от Пирея не е спирал да следи играча от сблъсъка между двата тима в квалификациите за Шампионската лига този сезон, пишат местните медии. Те се срещнаха в третия кръг.

Доста италиански тимове също са хвърлили око на Десподов. Високата цена на играча обаче спира част от тях. Тя е закована на 5 милиона евро, твърдят на Апенините. Това е причината втородивизионните Лече и Монца да се откажат от битката за подписа му. В играта обаче остава Емполи.

Според „Гадзета дело спорт“ елитният италиански клуб е готов да го привлече за рекордните за българин 5 млн. евро. Именно високата цена на Десподов отказа доста клубове от това да се борят за крилото.

Но от Емполи са готови да задоволят финансовите изисквания на Лудогорец и в момента двете страни преговарят. Крилото направи много силна година, като сътвори двуцифрен брой голове и асистенции и е логично интересът към него да е огромен.

Не минава и трансферен прозорец, в който той да не е свързван с турския гранд Галатасарай. Според информация на изданието Нesgoal.life. Такъв трансфер обаче изглежда много малко вероятен, пише „Мач Телеграф“.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рекорд в Гърция: Над 50 000 новозаразени с COVID-19 за ден

Снимка: архив, БГНЕС В Гърция беше премината границата от 50 000 новозаразени с COVID-19, а вирусът прекрачи прага и на правителството, след като се оказа, че някои ключови фигури в управлението на страната са дали положителни проби, коментират днес гръцките медии. Още по темата 4 яну 2022 14:35 23 Вчера […]