Онлайн образованието е тук, за да остане

NetNews

Мариела Станчева е автор на "Наръчник на бунтаря за проваляне на часа по математика", бивш преподавател по математическа лингвистика.

"В никакъв случай няма да се случи това, което казват хората – добре, ще изтърпим няколко часа, ще мине, ще замине и ще се върнем към нормалното си състояние, това едва ли ще се случи по една много проста причина – светът се променя и онлайн образованието е тук, за да остане".

Онлайн образованието като лупа изважда проблемите, които има образованието по принцип.

"Някак си те се "замитат под килима" и не можем да ги видим в този им блясък, в който те се появяват по време на онлайн образованието и много голяма част от тях са свързани с неща, които нямат нищо общо с онлайн образованието – липсата на мотивация при част от големите ученици. Това е огромен проблем, но той не е заради онлайн образованието", допълни Станчева.

Друг проблем е неумението за самостоятелно обучение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4 природни заместители на антибиотиците

В тези времена все по-често хората прибягват до антибиотик, дори и при лека настинка, за да предотвратят развиването на по-сериозна инфекция. Това обаче не просто вреди на организма ни, но и създава резистентност към лекарствата и те спират да действат тогава, когато наистина са необходими. Можем да заменим хапчетата от […]