Опашки от желаещи да се ваксинират в почивния ден

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Дванайсет изнесени пункта за ваксинация работят днес и утре в столицата. Има засилен интерес на ваксинацията, а хората продължават да се редят на опашки, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

 „Аз си сложих трета доза ваксина на Pfizer. Много болни, искам да се предпазя и съм ваксинирана, и съм преболедувала“, сподели Дияна Петкова.

„Трябва да са по-отговорни. Като не си отговорен, като не си мислиш за здравето, страшно е. Три дъщери имам, аз първа се ваксинирах и трите се ваксинираха след мен. Отговорни трябва да сме най-вече за здравето“, каза Татяна Нарова.

„Не са необходими предварителни изследвания, необходимо е децата да са здрави. Да нямат хрема, кашлица, температура, симптоми на други остри заболявания. Ако имат хронични заболявания, то те не трябва да са в стадий на обостряне – като инсулинозависим диабет, заболяване на щитовидната жлеза, бронхиална астма, ревматоиден артрит и други“, обясни педиатърът д-р Мариана Москова.

 

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нумеролози и ясновидци - сбъднаха ли се предсказанията за политическата 2021 г.

Началото на 2021 година не обещаваше горещо политическо лято, както и голяма промяна в управлението на България, независимо че предстояха избори. Но ретроспекцията показва – три парламентарни вота, нова управляваща коалиция и премиер, за когото никой не подозираше. Тази вечер в „Историите ON AIR“ припомняме политическите предсказания на астролози, нумеролози […]