Опипали вулгарно Емили Ратайковски в един от най-известните музикални клипове

NetNews

Супермоделът и актриса Емили Ратайковски разкри, че е била опипана по много вулгарен начин от американския изпълнител Робин Тик по време на снимките на клипа към популярната песен "Blurred Lines", съобщиха световните агенции.

Моделът прави признанието в биографичната си книга, озаглавена "Моето тяло", която се очаква да излезе на пазара следващият месец.

Съвсем неочаквано почувствах студенината на ръцете му, които стиснаха голите ми гърди, спомня си Ратайковски и твърди, че когато го погледнала, ѝ се сторило, че е бил пиян.

По думите на 30-годишния модел режисьорът на снимките, Диане Мартел, е бил свидетел на ситуацията и отишъл при Тик, за да го види как е.

Да, истина е. Той тогава бе застанал зад нея и бе положил ръце на голите ѝ гърди. Когато видях това, му се развиках какви ги върши и обявих краѝ на снимките, разказа за случката Мартел пред Sunday Times и допълни, че по-късно Тик се извинал на Ратайковски за волното си поведение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манолова: Очаквам Хаджигенов и Бабикян също да подкрепят Румен Радев

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" подкрепихме Румен Радев още през февруари. Ние сме две граждански платформи, в момента в "Ние идваме" тече дискусия и те ще вземат своето решение в края на седмицата, но моето очакване е, че те също ще подкрепят Румен Радев. Така лидерът на ИБГНИ Мая […]