Орхан Мурад за развода

NetNews

"Йеее! Взело да става интересно! Аз пък да не знам!!!! Сега: – Моля всички журналисти, които ще ме напъплят, да си приготвят парички за интервю. Да, имам си тарифа! Айде и аз да изкарам нещичко в тая пандемия, че от 5 месеца ни разкатаха мамата! Така че, без сумата, която ще уговорим в телефонния разговор, не ми звънете! И предварително хонорара в сметката ми!!! Писна ми от тая лайняна кал", заяви Орхан по повод новините за предстоящия му развод.

Съпругата на Орхан започна да разпродава скъпи вещи – личният си автомобил, както и масажно легло на стойност 3000 евро. Дълго време се опитваше да си намери някаква работа, но не се се задържаше повече от седмица. Отскоро работи във фирма, която се занимава с внос и износ между България и Турция. Именно нейно е решението да се разведат с певеца, като пловдивчани намекват, че имала нова връзка с бизнесмен.

Има и конспиративни теории, според които предполагаемият развод е отчаян опит за реклама и припечелване на някой лев. Някои смятат, че двамата лъжат и очакват медиите да им плащат за скандални интервюта и да закърпят бюджета, докато заведенията отворят и се появят нови участия. Уви, Орхан не представлява чак такъв интерес за медийното пространство, че да се отделят специални хонорари за негови интервюта и е твърде възможно да си остане само с желанието да му платят, пише show.blitz.bg.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

РЗИ: Напълно спазен е протоколът при ваксинацията на починалата 57-годишна жена

57-годишната жена от Йоаким Груево, която почина часове след поставяне на ваксина на „AstraZeneca” се е колебаела дали да се ваксинира. Заради хроничните ѝ болести, личният ѝ лекар я е изпратил на кардиолог. Жената е посетила д-р Мария Ганчевеска, където ѝ е направено ЕКГ и ехография. На съседи тя е […]