Оскарите ще бъдат връчени на живо

NetNews

Церемонията за връчването на наградите "Оскар" ще бъде организирана както обикновено с участия на живо. Както до сега, тя няма да бъде виртуална и ще се излъчва по телевизията.

Академията за кинематографично изкуство и наука премести 73-ата церемония за наградите "Оскар" на 25 април 2021 г., за да бъдат отворени киносалоните. Това би позволило на повече филми да се включат в надпреварата за отличията.

Церемонията за наградите "Оскар" по традиция се провежда в театър "Dolby" в Лос Анджелис, който има 3400 места. Заради пандемията обаче не се знае от колко души ще е публиката. Представители на академията са разгледали театъра на място, за да разработят възможни варианти.

Церемонията за телевизионните награди "Еми" беше виртуална през септември. На място в Стейпълс сентър в Лос Анджелис бяха водещият Джими Кимъл, снимачният и продуцентски екип и само няколко звезди.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иванка Тръмп търси политическа кариера

Дъщерята на американския държавен глава Иванка Тръмп може да започне политическа кариера, съобщи Вашингтон Пост. Обмислят се различни варианти за нейна кариера след мандата на Доналд Тръмп. Тя изпълняваше поста на водещ съветник в администрацията. Обмислят се кандидатури за различни длъжности. Според близък до Белия дом, Иванка Тръмп ще търси […]