Отложиха делото за мярката на Венци Боксьора

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Софийски градски съд отложи гледането на мярката срещу 36-годишния Венцислав Дамянов по прякор Боксьора. Причината е неявяването заради болест в съда на неговия адвокат.

Миналата седмица съдът измени мярката за неотклонение на Дамянов от "задържане под стража" в "домашен арест".

Мъжът беше задържан в с. Световрачане, след като преби управител на ресторант и упражни агресия спрямо служителка в игрална зала в населеното място. Заради това му бяха повдигнати обвинения за побой и заплахи за убийство.

Ако бъде признат за виновен, го грози затвор до 6 години. 36-годишният рецидивист е посочил, че мярката "домашен арест" ще бъде изпълняване на различен от постоянния му адрес.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристиан Вигенин: Средствата за ново оборудване на ямболската болница ще залегнат в проекта за бюджет за 2022 г.

Анализ за необходимото оборудване на новата сграда на ямболската болница изготвят органите на управление на МБАЛ „Св. Пантелеймон“, за да може средствата да залегнат в проекта за бюджет за 2022 г., който подготвя служебното правителство. Това съобщи при посещението си в Ямбол Кристиан Вигенин, който поддържа контакти с председателя на съвета на директорите на болницата проф. Жени Стайкова. Той уточни, че проф. Стайкова е амбицирана през следващата година да приключи работата по обновяване на сградата, да се осигури оборудването и в рамките още на 2022 г. Ямбол да има нова действаща болница.
вигенин оборудване нова болница Ямбол