От МВР Ямбол обявиха график за срещи с хората в малките населени места

NetNews

През месец май 2022 г. по утвърден график от директора на ОДМВР- Ямбол мобилни екипи, включващи служители от отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“, ще посетят малки населени места и проведат срещи с представители на местната власт и жители по въпросите на сигурността и реда. За момента са включени села от общините Елхово, Болярово и Стралджа. Първите срещи започват днес – 12 май.

Целта на кампанията е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Гражданите и представителите на местната власт имат възможност да подават сигнали за закононарушения, за нарушения на обществения ред, за подготвяни и за извършени престъпления, както и за сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.

Ето и утвърденият график:

На 12.05.2022 г. 
от 09:30 часа в село Оман, общ. Болярово;
от 11:00 часа в село Денница, общ. Болярово;
от 13:30 часа в село Дъбово, общ. Болярово;
от 15:00 часа в село Жребино, общ. Елхово.

На 19.05.2022 г. 
от 09:30 часа в село Бояново, общ. Елхово;
от 11:00 часа в село Стройно, общ. Елхово;
от 13:30 часа в село Борисово, общ. Елхово;
от 15:00 часа в село Леярово, общ. Стралджа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Издирват с награда Ружа Игнатова

Европол обяви парична награда за залавянето на Ружа Игнатова. Създателката на финансовата пирамида „OneCoin“ е включена в списъка на най-издирваните бегълци, след като полицията в Германия я обяви за международно издирване. Интерпол предлага 5000 евро на всеки, който помогне за залавянето ѝ. 42-годишната русенка вече няма българско гражданство – в […]