От Спешното във Враца: Мама седеше посиняла от студ в стая с починала

NetNews

"Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото посиняла от студ, по тънка блузка и заметната с тънко одеяло на гърба. Устата ѝ бяха сини и цялата се тресеше", разказва читателка на “Зов нюз”

Екипът беше много любезен и всичко стана много бързо до влизането в Спешен център, разказа жената.

Ето още от нейния разказ:

“Безкрайно чакане и никой не дава информация. Започнах да звъня на познати лекари. В един момент видях доктора от линейката, която ни докара и го попитах какво се случва с майка ми, но той нямаше информация.

След три часа същият доктор отново ме видя и ме попита “не излязоха ли да ти кажат, че майка ти е с положителен тест за COVID…”. Никой не ми даде никаква информация и аз започнах отново да звъня на познати лекари, за да я консултират.

В 17,00 часа, след мое настояване за повече информация, ми казаха да отида на другия вход “да си я взема, да си я влача, че вече не е за тях”.

Никой обаче не можа да ми каже какво трябва да правя след като си я взема.

Майка ми каза после, че са я оставили в стая с починала жена и с отворени прозорци.

Поискала е да я преместят, за да не седи в стаята с починалата жена, но са ѝ казали да не се глези. След като поискала да затворят прозорците, са и отговорили, че това го дишат по цял ден и трябвало да е отворено.

Жената не е приета в болница и в момента се лекува в дома си. Изгубила е възможността да се движи и е на едно място.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Секретно: Китай е прикривал пандемията

В доклад с надпис "вътрешен документ, секретно" местните здравни власти в китайската провинция Хубей, където вирусът беше открит за първи път, изброяват общо 5918 новооткрити случаи на 10 февруари. Това е повече от два пъти повече от официалния публичен брой на потвърдените случай, се казва в репортаж на Си Ен […]