От ЦСКА пуснаха много важна информация, касаеща мача с Рома

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Рома отпусна 1669 билета за фенове на ЦСКА – София за предстоящия двубой между двата отбора от Лигата на конференциите, който ще се проведе на 16 септември в Рим.

Ето съобщението на червените:

"Армейци,

Както вече стана ясно, УЕФА разреши отново да има гостуващи фенове в мачовете от европейските турнири. Условието е да се спазват разпоредбите на местното законодателство за капацитет, ковид рестрикции и условия за влизане в страната. Във връзка с предстоящата среща на ЦСКА с Рома на Стадио "Олимпико" на 16 септември, Ви уведомяваме, че домакините са предоставили за червените привърженици следния брой билети:

– 1619 билета за агитката ни в сектор „DISTINTI NORD“ на цена от 14 евро
 – 50 билета първа класа в сектор “МONTE MARIO” на цена от 35 евро

ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!

Процедурата за придобиване на билет ще бъде ЕДИНСТВЕНО в офисите на администрацията на стадион "Българска Армия". Клубът ни не продава самите билети, а само ще съдейства да бъдат събрани необходимите данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от Рома и те ще бъдат препратени на имейлите на желаещите да посетят срещата. За съжаление домакините отказаха всякакви други начини за продажба – нито онлайн, нито в хартиен формат."

В тази връзка обявяваме, че този процес ще продължи в рамките на само няколко дни, тъй като след това се изисква технологично време от страна на италианците да извършат услугата и билетите да стигнат навреме до притежателите им. Може да направите своята заявка и да заплатите в брой, както следва: – Четвъртък (09.09.2021) от 10:00-17:00 часа – Петък (10.09.2021) от 10:00-17:00 часа – Събота (11.09.2021) от 15:00 до 20:00 часа

Сумите ще се приемат в левовата им равностойност. Желаещите да бъдат готови да предоставят имена, валиден имейл, телефон, дата и място на раждане – ВАЖНО! ЗА ДА СЕ ВЛЕЗЕ НА СТАДИОНА В РИМ ПОСЕТИТЕЛЯТ Е ДЛЪЖЕН: – Да представи разпечатан валиден персонализиран билет на свое име със съответстващите в документа за самоличност данни – Да представи валиден документ за самоличност (Паспорт, Лична карта, шофьорска книжка със същите данни както в билета) – Да представи валиден европейски сертификат „GREEN PASS” (на английски) за: – ваксинация срещу COVID-19, завършена най-малко 14 дни преди пристигане в Италия – преболедуване на COVID- 19 и приключил карантинен период. – негативен ПСР или бърз антигенен тест, извършени до 48 часа преди началото на мача. Тези тестове могат да бъдат направени в България, но трябва да бъдат задължително с валиден ЕВРОПЕЙСКИ GREEN PASS QR CODE.

По настояване и препоръка на ръководството на Рома, Ви призоваваме да не се опитвате и не купувате билети за други сектори, освен предназначения за армейската публика, тъй като контролът ще е строг и рискът да не Ви допуснат в тях е твърде голям.

За самото пътуване и влизане в Италия всеки е длъжен да направи предварителна онлайн регистрация на пътника. Формулярът може да бъде попълнен на следния адрес: https://app.euplf.eu. Този документ също може да бъде изискан при влизане в стадиона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Н. Пр. Херо Мустафа и министър Панайотов са обсъдили модернизацията на армията

Посланикът на САЩ Херо Мустафа и служебният министър на отбраната Георги Панайотов са обсъдили модернизацията на армията, съобщават от Министерството на отбраната. България очаква нови осем изтребителя и наскоро изпрати писмено запитване за нови осем. Георги Панайотов и посланик Мустафа са разговаряли за придобиването на нови 3D радари. Подобен тип […]