Очаква се да пуснат движението по АМ „Струма“ край Перник едва в понеделник

NetNews

По предварителни данни се очаква движението между 7-и и 9-и км от АМ „Струма“ да бъде пуснато в понеделник. Дали това ще се случи, ще стане ясно след огледа на геолозите. Поради срутване на скална маса в събота вечер, движението временно се осъществява двупосочно в платното в посока София.

„Движението в дясната лента в посока Перник е спряно. Автомобилите, които се движат от Перник към София, преминават през Мало Бучино и Владая”, заяви пред "Нова телевизия" Румен Сечански, директор на Областно пътно управление – София. По думите му мрежата не е издържала, защото падналият къс е бил по-голям.

„Виждате какви са температурните аномалии, имаше обилни валежи. Паднаха градусите и водата замръзна. След това се е разтопила и е разширила фугите в скалите. Не се случват често свлачища. Точно тук не сме имали инциденти. Евентуално може да бъде усилена мрежата”, коментира още Сечански.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

У нас се продават две Audi-та с мощност от над 1000 к.с.

Кратка справка в най-големия сайт за автомобили в България mobile.bg показва, че у нас се продават две много интересни Audi-та. И двете са RS7-ици и са сериозно и доста професионално доработени. Първият автомобил се предлага от Overdrive и е произведен през 2014 година. Цената му е 89 000 лв. Автомобилът […]