Очевидец: Не помня Кристиан Николов да е помагал на Милен Цветков

NetNews

Жена, която е станала очевидец на катастрофата с Милен Цветков, разказа, че е видяла удара между двете коли. Тя е била заедно с двете си деца и съпруга си в друг автомобил на същото кръстовище. Силно се е изплашила при удара. Веднага се е обадила на спешния телефон 112. Тя и семейството ѝ не са оказали друга помощ – видяла е как Милен Цветков излиза от колата си, поддържан от други хора. Не помни някой от колата на Кристиан Николов да е оказвал помощ на Цветков. Видяла е как Николов е излязъл от колата си.

Свидетелката сподели още, че Николов е бил с резки движения. Тя попитала добре ли са всички в тяхната кола, а той и спътниците му отговорили: Всичко е наред!" Жената заяви също, че тримата души в тази кола са излизали и влизали в нея сякаш са търсели нещо на задната седалка.

Разпитваната потвърди, че колата на Николов е минала на червен светофар.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Дариткова отговори на Нинова за руската ваксина

Не може да правиш предложение за ваксините, да задължаваш парламента да го обсъжда и още повече да искаш да задължиш правителството да наруши законодателството. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация в отговор на БСП, цитирана от "Фокус". "Корнелия Нинова лобира за един учебник и […]