Паргов оглави предизборния щаб на БСП в столицата

NetNews

Градският съвет на Софийската организация на БСП проведе първия онлайн пленум в партията. В заседанието взеха участие 61 членове на ГС на БСП – София.

Форумът прие предложените, от Изпълнителното бюро, структура и състав на Градския предизборен щаб за парламентарните избори.

Председателят на БСП – София Калоян Паргов застава начело на щаба.

Заместник-председатели по организацията на изборния процес са Иван Таков и Иван Пешев.

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския предизборен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Николай Николов, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Станислав Младенов.

За изборно-методически въпроси отговаря Валентина Богданова. Антон Кутев поема работата с медиите. Пропагандата и агитацията – Борис Цветков. Младежкият председател Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

Жельо Бойчев e натоварен с политическата платформа. Атанас Атанасов поема масовите политически мероприятия. Връзка с НС на БСП, НПО и гражданските структури ще осъществява Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и анализи. Политическите послания са поверени на Ана Пиринска, а Теодора Овчарова ще осъществява връзката с европейските институции и онлайн комуникации.

„Предизборната подготовка е в ход. Софийската организация е мобилизирана да работи активно, съобразно конкретната епидемиологична обстановка в София и страната. Тези избори няма да преминат по обичайния начин и ние се готвим именно за нестандартна кампания“, обясни лидерът на БСП – София Калоян Паргов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Сини" феновете нахлуха на "Герена", Сираков се покри

Точно 48 часа преди дербито срещу ЦСКА част от "сините" феновете посетиха играчите на стадион "Георги Аспарухов", съобщава Sportal.bg. Целта за посещението на ултрасите била да мотивират футболистите и наставника Славиша Стоянович, които се намират в изключително тежка ситуация. Както е известно, столичани имат цели осем загуби след 15 мача […]