Паркирано на улицата Bugatti Divo събра очите в Лондон (ВИДЕО)

NetNews

Bugatti Divo е един от ексклузивните модели на марката, ако изобщо можем да определим някое от творенията на френския производител като не такова. Въпреки това, Divo спада към по-горната категория с едва 40 произведени екземпляра, а един от тях събра очите на местни и туристи в Лондон.

Паркирано на улицата Bugatti Divo събра очите в Лондон (ВИДЕО)

Хиперавомобилът, който е базиран на Bugatti Chiron разполага със същия 6.0-литров бензинов W16 и 1500 конски сили, но със силно променена визия. Освен чисто дизайнерски, тя подпомага и за аеродинамиката на колата, като я прави по-бърза на писта, но и по-бавна в права линия. „Скромните“ 380км/ч са с 40 по-малко от тези с които може да се похвали Chiron например.

Повечето от колите най-вероятно ще прекарат живота си в частни колекции и редките случаи в които ще видят пряка слънчева светлина ще бъдат по изложения, но очевидно не и този екземпляр, собственикът на който не се страхува да го остави на улицата в столицата на Великобритания.

Поставете оценка:

3.9

Оценка 3.9 от 7 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват първи секретар в посолството на Русия за шпионаж

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg Главният прокурор на Република България Иван Гешев уведоми министъра на външните работи Теодора Генчовска за извършена нерегламентирана разузнавателна дейност вероятно в полза на Руската Федерация от лице с дипломатически имунитет. Под надзора на Специализираната прокуратура се извършват действия по разследване, съвместно с Държавна агенция „Национална сигурност“, […]