Партията на Цветанов ще участва на частичните местни избори

NetNews

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев и административният секретар и говорител д-р Виктор Серафимов проведоха среща с областните координатори на партията. На нея бяха обсъдени организационни въпроси свързани с дейността ѝ.

Една от основните теми на срещата бяха предстоящите частични местни избори, насрочени за 28 февруари 2021г., които ще се състоят както следва:

Слънчево, област Варна, община Аксаково; Мъглиж, област Стара Загора; Боян, област Шумен, община Венец; Пудрия, област Враца, община Криводол; Славовица, област Плевен, община Долна Митрополия; Поточарка, област Кърджали, община Крумовград, Трояново, област Бургас, община Камено; Николаево, област Плевен, община Плевен и регистрация за участие на ПП „Републиканци за България“ в ЦИК.

Цветан Цветанов заяви, че всеки един избор е важен. „Това ще е една добра подготовка за парламентарните избори“.

Зам.-председателят Павел Вълнев се включи в срещата от Чикаго като уточни, че му предстоят поредица от срещи с българската общност. Съвсем скоро ще бъде учредена и структурата на Републиканци за България в Чикаго.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бум на употребата на алкохол през пандемията

Тревожни данни на фона на пандемията. В световен мащаб лекари и социолози отчитат бум през 2020-а в употребата и злоупотребата с алкохол, съобщи БНТ. Оказва се, че болнични заведения и специализирани институции, занимаващи се със зависимости, остават труднодостъпни заради ограниченията и липсата на достатъчно лекари. Проучване за употребата на алкохол […]