Петев и Босна и Херцеговина се сблъска със същински кошмар

NetNews

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев се сблъска с голям проблем преди предстоящата визита на Казахстан от световните квалификации за Катар.

Шестима от титулярите на Босна не получиха визи за бившата съветска република и няма да могат да играят в мача. Българският специалист, който от началото на годината е начело на тима, няма да може да разчита на Санджин Прчич, Елвис Шариш, Денис Хаджикадунич, Дарио Джумич, Ади Налич и Юсуф Газибегович. На чартъра няма да се качат и някои членове на делегацията.

Ситуацията допълнително се усложнява от факта, че Петев и без това имаше кадрови проблеми. Контузени са Миралем Пянич, Раде Крунич, Марио Вранчич и Матео Сушич.

Така Ивайло Петев замина за Казахстан само с 15 полеви футболисти и трима вратари. Двубоят е в неделя, а Босна все още няма успех в официален мач под ръководството на родния специалист. Тимът има три равенства в четири двубоя, заемайки предпоследното място. Успех в Астана обаче би променил ситуацията в групата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Испания победи 10 от Италия и е на финал в Лигата на нациите

Испания победи Италия с 1:2 в първия полуфинал от Лигата на нациите и се класира за финалния мач в турнира. Два гола за "Ла фурия" реализира Феран Торес. Той се разоиса в 17-ата, а в пет минути преди края на първото полувреме Леонардо Бонучи получи червен картон. В добавеното време […]